Barion Pixel
2017. április 12.

Nem vette észre az érkező kamiont az idős sofőr Nádasdnál

Szlovák rendszámú kamionnal ütközött egy Skoda a 86-os főúton, Nádasdnál. A személyautó sofőrje kórházba került. Közben akadtak, akik ügyeskedve próbálták megkerülni a sort, de pórul jártak.

n2
A Nádasd felől érkező Skoda idős férfi vezetője figyelmetlenül hajtott ki a 86-os főútra és ütközött az  érkező szlovák kamionnal. A Skodát vezető férfi használta a biztonsági övét, de megsérült. A mentők kórházba szállították.A személyautót a körmendi tűzoltók áramtalanították.

n3

A helyszínelés idején félpályán, váltakozó irányban haladt a forgalom, de voltak olyanok, akik nem ismerték a rendőri karjelzéseket, vagy éppen jobban siettek, mint az előttük állók.

n4

A képen látható Lada vezetője a néhány perces várakozást a járdán kerülve próbálta megúszni, de a rendőrök ezt másképp gondolták és fejmosás után visszaküldték a sietős sofőrt.

n5

Néhány hónappal ezelőtt hasonló módon bukott le egy férfi, aki évtizedek óta vezetett jogosítvány nélkül. Látta ő is a sort, meg a sor elején álló rendőröket is, de éppen sietett, így magabiztosan kikerülte a sort. A járművének a rendszámát a helyszínen levették a rendőrök.

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.