Barion Pixel
Szerző: Olvasói képek / 112Press 2019. február 19.

Ebből baj lesz - írta olvasónk egy kép mellé és igaza lett

Egy rögzítés nélkül szállított kádról küldött fényképet olvasónk "Ebből baj lesz" képaláírással, mivel tudta, hogy nem csak a balesetek, de a tanulságos, balesetveszélyes helyzetek is érdekelnek minket. Lámpánál várakozás közben elküldte a képet, de mire megkaptuk bejött a balsejtelme, a téma az utcán hevert.

Ebből baj lesz - írta a kép mellé olvasónk

A következő képeken a kád már az út szélén fekszik, a szombathelyi Vörösmarty út pedig új útburkolati jellel bővült, a kiborult festéknek köszönhetően.
 
-Amikor láttam, hogyan van rögzítve a kád - azaz pontosabban hogyan nincs - lemaradtam az előttem haladótól, hagytam neki kb. 20 méter egérutat - számolt be a kedden reggel történtekről olvasónk. Az előrelátása pontosnak bizonyult, de arra ő sem számított, hogy pár száz méter múlva már lefordul a kád a platóról, gyorsítás közben.
 
A biztonság kedvéért lemaradt az autójával - igaza lett
 
Az eset során más járműben nem esett kár, a kád sérüléseiről nincs információnk, a feltehetőleg zománcfesték pedig a sáv közepére borult.
 
Jött a hidegzuhany
 
-Meddig tartott volna rögzíteni azt a kádat? Öt percig? Akkor biztosan odaért volna - írta olvasónk, akinek ezúttal is köszönjük a tanulságos képsorozatot és azt is, hogy felhívta a figyelmet egy másik részletre is, ami a kis felbontás miatt nehezen látható: - Ha nem 10 rekesz sört pakol fel az utánfutóra, hanem csak ötöt, akkor a kád is rendesen elfért volna.
 
A sörnek nem esett baja

(2017. szeptemberében a szombathelyiek már ízelítőt kaphattak aból, milyen az, amikor a sört nem rögzítik megfelelően.)

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.