Barion Pixel
2016. december 10.

Ittas, depressziós sofőr hajtott el a baleset helyszínéről Szombathelyen

Szabálytalan megfordulás közben Alfa Romeóval ütközött egy Citroen Szombathelyen, a Bagolyvárnál. A balesetet okozó sofőr ezután elhajtott a helyszínről, balszerencséjére egy szolgálaton kívüli magas rangú rendőrtiszt kiszúrta a sérült autót és a nyomába eredt.

A helyszínről elhajtó járművet több utcával arrébb, a Nárai Külső út és a Bernstein Béla utca sarkán sikerült villogtatással megállítani a rendőrnek, majd nem sokkal később a járőrök is a helyszínre értek. Az autót vezető férfi szemlátomást zavartan viselkedett, a rendőrök vérvételre előállították.

DSC_7535

Információink szerint a sofőr hozzátartozójához igyekezett és családi haláleset miatt nagyon rossz lelkiállapotban volt és feltehetőleg így fogyasztott alkoholt vezetés előtt. A balesetben senki nem sérült meg. Az Alfa Romeo vezetője kérdésünkre elmondta: a Plaza irányába tartott a Brenner Tóbiás körúton, amikor a Bagolyvár felől áthajtott előtte a Citroen. Azt gondolta, hogy egyenesen megy tovább, de a másik jármű vetetője hirtelen visszafordította az autót és összeütköztek.

DSC_7544

A Citroen kicsúszott, ezért nem tudott visszamenni ott, ahonnan érkezett, hanem némi korrigálás után a Savaria Plaza irányába elhajtott. A vétlen sofőr mellett ekkor állt meg a civil ruhás rendőrtiszt autóval, neki mondta, hogy elhajtott a baleset okozója. A rendőr viszont emlékezett a sérült Citroenre, így azonnal megfordult és a nyomába eredt, de erre már ismét szembejött vele a sérült jármű. Ezután a Bernstein utcáig követte. A férfi azt állította, hogy nem vette észre, hogy balesetet okozott, de a jármű elejének és oldalának sérülése miatt ez nehezen hihető.  

DSC_7548

A helyszínről elhajtó férfit követő, majd megállító rendőrtiszt a baleset okozójának elszállítása után nem tudta elhagyni a helyszínt, mivel a járműve defektet kapott, így kerékcserével folytathatta a félbeszakadt programját.

Ittas, depressziós sofőr hajtott el a baleset helyszínéről Szombathelyen



címkék: citroen alfaromeo ittas

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.