Barion Pixel
Frissítve: 2013. augusztus 02.

Hat életveszélyes sérült Tompaládonynál

Két mentőhelikopter érkezett Tompaládony határába, miután egy szlovák rendszámú BMW ütközött egy magyar rendszámú Citröen kisáruszállítóval.

Frissítés: 18:30 Elszállították a roncsokat
A Citroen elszállítása után feloldották az útzárat a 84-es úton. Az egyik szakember elmondta: ennyire összetört BMW-t még nem látott és csoda, hogy mindenki életben maradt. A BMW gyakorlatilag az elé forduló Citroen jobb első kerekénél csapódott be, fék nélkül. A sérülteket a tűzoltóknak kellett kivágniuk, de ezután sem indulhattak egyszerre a mentők, a sérültek

Frissítés: 17:06
Felszállt a második mentőhelikopter is, ami Győrbe viszi az egyik életveszélyes sérültet. Információink szerint a szlovák rendszámú BMW-ben magyarok utaztak. Sikerült beszélnünk annak a teherautónak a sofőrjével, aki a BMW után haladt, ő elmondta a 112 Press-nek, hogy a szemből érkező kisáruszállító a kanyarból kiérve padkára futott, majd keresztbefordult az úton.

A BMW nem ment gyorsan és a teherautósofőr szerint az ütközés elkerülhetetlen volt. A férfi azt is elmondta, hogy sajnos semmit nem tudtak tenni a mentők értesítésén kívül, mivel mindenki beszorult a roncsokba.

A nyomok alapján arra lehet következtetni, hogy a Citroen a kanyarban lement a padkára, innét próbálta meg a sofőr visszakormányozni az autót az útra amikor kisodródott.

Korábban írtuk:
Cikkünk megjelenésének pillanatában is két embert stabilizálnak a mentők az út szélén Tompaládony határában a 84-es úton. Két mentőhelikopter érkezett a helyszínre, egyelőre még a rendőrök sem tudják pontosan mi miatt fordult keresztbe a Citroen Jumper. A balesetben megsérült hat ember mindegyike életveszélyes állapotban van, kettejük állapota jelenleg is kritikus.

Négy mentőgépjármű is van még a helyszínen és feltehetőleg az út még két-három órán keresztül biztosan lezárva marad.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.