Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság/112Press 2015. október 29.

Videó: mécsesekkel, koszorúkkal emlékeztek az elhunyt rendőrökre, határőrökre

Halottak napja alkalmából tartottak megemlékezést a Rendőrség Hősi és Szolgálati Halottai Emlékhelyénél és a Határőr Hősök Emlékfalánál. Videó.

Halottak napja alkalmából megemlékezést tartott a rendőrség a szolgálatban elhunyt kollégák és a hősi halottak emlékére.
Az esemény a Rendőrség Hősi és Szolgálati Halottai Emlékhelyénél kezdődött és a Határőr Hősök Emlékfalánál folytatódott. Mindkét helyen koszorúkat és mécseseket helyeztek el az egyenruhás elhunytak emlékére.
 
DSC_3869abc


DSC_3825ab

A halottak napja alkalmából tartott megemlékezésen, az ünnepi beszédet követően, a főkapitányság nevében dr. Tiborcz János r. dandártábornok, Vas megye rendőrfőkapitánya, dr. Tánczi Tibor r. ezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese és Erhardt László r. ezredes a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági főkapitány-helyettese helyezte el a megemlékezés koszorúját.

DSC_3857abc

Koszorúval és egy-egy mécses meggyújtásával fejezték ki tiszteletüket a hősi halottak és szolgálati halottak emlékhelyénél a személyi állomány tagjai, a szakszervezetek képviselői, valamint a megjelent hozzátartozók is.

Halottak napi megemlékezés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.