Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság; 112Press 2016. január 28.

Halálos baleset Nagysimonyi és Tokorcs között - mentőhelikopter érkezett a sérültért

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a vas megyei Nagysimonyi és Tokorcs között.

 
Frissítés 17:00:
Egy autót előzött az Audi, amikor észlelete a szemből érkező járművet, a sofőr hirtelen kormánymozdulattal próbált visszatérni, ettől az autó megpördült. Úgy tudjuk a sofőr válságos állapotban került kórházba.

Frissítés 12:15:
A Celldömölk felé tartó magyar rendszámú Audi eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Sárvár felé tartó áruszállítóval. Az Audi anyósülésén ülő utas a helyszínen életét vesztette. Az Audi sofőrjét mentőhelikopter szállította kórházba. Az áruszállítóban ketten súlyosan megsérültek.

DSC_8513toka

Összeütközött egy gépkocsi és egy kisteherautó csütörtök délelőtt Vas megyében, Tokorcs és Nagysimonyi között. A balesethez a sárvári hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információk szerint az eset során egy ember életét vesztette, két ember pedig megsérült. A sérülteket a mentők kórházba szállítják. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Halálos baleset Nagysimonyi és Tokorcs között



 

Korábban írtuk:

Információink szerint egy ember meghalt, egy súlyos sérültért pedig menthelikopter érkezik. Bővebb információkkal később jelentkezünk. A baleset tíz óra negyvenöt körül történt.

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.