Barion Pixel
2016. november 07.

Gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy asszonyt Szombathelyen

A Hunyadi út felé tartott egy személyautó a szombathelyi Szent Gellért utcában, amikor a Kőrösi-Csoma Sándor utca kereszteződésénél későn észlelte a kijelölt gyalogátkelőhelyen, neki jobbról átkelő asszonyt.

Gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy asszonyt Szombathelyen

A személyautó elsodorta a nőt, akit kórházba szállítottak, ezzel egy időben baleset történt a Gábor Áron utcában is néhány sarokra a gázolástól, itt két személyautó ütközött. Ugyanekkor gyalogost gázolt egy jármű az Óperint utcában is.

Gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy asszonyt Szombathelyen

 

Baleset a Gábor Áron utcában

A védett Gábor Áron utcán haladt a Károly Róbert utca irányába egy Renault személyautó, amikor a Jászai Mari utca felől kihajtott elé egy Volkswagen személygépkocsi. A Renault a VW oldalának ütközött, ami ettől megpördült és egy szemetes konténert felborítva a járdán állt meg. A balesetben senki nem sérült meg.

Autóbaleset a Gábor Áron utcában

 

Gyalogosgázolás az Óperint utcában

Kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el egy asszonyt egy Citroen, az autót vezető férfi kérdésünkre elmondta, munkából tartott hazafelé az esőben és maga sem érti, hogyan nem vette észre az előtte átkelő gyalogost.

Gyalogosgázolás az Óperint utcában

A férfi ráfékezett, de az útra hullott leveleken megcsúszott az autója és elütötte a nőt, aki az aszfaltra esett. A sofőr hozzátette: amint befejeződik a helyszínelés azonnal bemegy a kórházba és meglátogatja az asszonyt, nagyon bántja az eset. A forgalmat rendőrök irányítják és épp az előbb sikerült rábírni egy nagyon vidám csapatot, hogy ne a helyszínelés mellett óbégassanak.

 

Balesetek november 7-én este Szombathelyen



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.