Barion Pixel
2018. szeptember 25.

Ford lökött Fordot parkoló Hyundainak Szombathelyen

A Bolyai utcából érkező Ford személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a védett Bartók Béla körúton közlekedő Fordnak.

2018.09.25.Szombathely
 
A figyelmetlen sofőr autója a bal első ajtónál ütközött a szabályosan közlekedő autónak, ami ettől irányt változtatott és nekiütközött az út szélén szabályosan parkoló Hyundainak.
 
2018.09.25.Szombathely
 
A balesetben senki sem sérült meg, de a helyszínen időnként nagyobb torlódás alakult ki és a szomszédos Rohonci utcai kereszteződésben is kaotikus állapotok uralkodtak időnként a kikapcsolt jelzőlámpa és az útépítés miatt. Az ezzel kapcsolatos érzéseit néhány sofőr trágár szavak kíséretében osztotta meg a külvilággal.
 
 
Pórul járt a Hyundai vezetője
 
A parkoló Hyundai vezetőjétől megtudtuk, hogy azért álltak a Bartók körútra az út szélére, mert a Rohonci úti háztömb mögötti parkolóban egyetlen hely sem volt. Később  akartak közelebb állni a lakásukhoz, de a rendőrök előbb keresték őket a baleset miatt. Azt is megtudtuk, hogy az előző autójukat szintén akkor törte totálkárosra egy másik autó, amikor az parkolt.
 
2018.09.25.Szombathely
 
Közben olvasónk felhívta a figyelmünket Bakos Gábor videójára, ami a cikkünkben említett Rohonci utcai kaotikus helyzetet örökítette meg, a Rohonci út - Bartók Béla körútnál.

Ford lökött Fordot parkoló Hyundainak Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.