Barion Pixel
Szerző: Győr-MS MRFK 2018. október 30.

Fiatalokat toboroz a rendőrség Győr-Moson-Sopron megyébe - járőrtársként kezdhetnek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság olyan fiatalok jelentkezését várja, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt és szeretnének csatlakozni a megye rendőri állományához.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet járőrtárs beosztások betöltésére a megyei rendőr-főkapitányság szerveinek közrendvédelmi állományába. Az iskolarendszeren kívüli képzés célja a megyei altiszti állomány bővítése. Akik jelentkeznek és a felvételi követelményeket – 18. betöltött életév, magyar állampolgárság, érettségi megléte, büntetlen előélet, orvosi, fizikai- és pszichológia felmérés – teljesítik, úgynevezett moduláris képzés során sajátíthatják el a rendőri hivatás alapjait.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A felvételt nyert fiatalok az első két hónapot, mint munkavállalók teljesítik, tehát már a kezdetekkor munkabért kapnak. A második hónaptól kezdődően – önálló intézkedési jogosultság nélkül - mint próbaidős őrmesterek, járőrtársak teljesítenek szolgálatot. A képzés első üteme 11 hétig tart, ezt követően 5 év áll a járőrtársak rendelkezésére, hogy megszerezzék az OKJ-s rendőr végzettséget.

A pályázat pontos feltételeit pályázati felhívás tartalmazza, amellyel kapcsolatban érdeklődni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán (Domschitz Katalin r. őrnagy, , Kiss Tivadar r. törzsőrmester ) a 06-96/520-006 telefonszámon lehet.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.