Barion Pixel
2014. július 23.

Fékezés nélkül hajtott kocsisorba a Skoda Rábahídvégnél

Négy autót tolt össze az a Skoda, aminek sofőrje nem vette észre a lámpánál álló kocsisort a 8-as főúton. Mentőhelikopter vitte el a vétkes sofőrt, két másik ember is súlyosan megsérült.

Az ország másik feléből, Szentesről érkezett Vas megyébe az a Skoda, amelynek vezetője nem vette észre a 8-as főúton Rábahídvégnél álló kocsisort és fékezés nélkül csapódott a sor végén álló Opelbe. A "szendvicsben" végül összesen öt autó rongálódott meg.



A Skodát vezető férfit mentőhelikopter szállította a zalaegerszegi kórházba, míg az Opelben utazó két embert a szombathelyi kórházba szállították, súlyos sérülésekkel.

-Útfelújítástól útfelújításig haladtunk, már a sokadik megállónk volt. Itt is megálltunk, aztán hallottuk a nagy csattanást és ugyanabban a pillanatban már a mi kocsink is meglódult és nekiütközött az előttünk állónak - elevenítette fel a történteket az Opel előtt álló Toyota kisbusz vezetője. - Nem hallottunk fékcsikorgást és a rendőrök sem találtak féknyomot. Dél-Olaszországba indultunk, nyaralásra, de itt most véget ért a vakáció.

A 8-as főutat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.
 

Kapcsolódó képgalériák

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.