Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség; 112Press 2018. június 26.

Felfüggesztett kapott a kőszegi bordély üzemeltetője - az ítélet nem jogerős

A vádlott 2015-től üzemeltetett olyan vendéglátóipari egységet Kőszegen, ahol a táncosnők extra szolgáltatásokat is nyújtottak.

A Kőszegi Járásbíróság – Baloghné dr. Turay Zsófia tanácsa - ítéletet hirdetett a bordélyházat üzemeltető Sz. I. ellen indult ügyben. A bíróság a vádlott bűnösségét egyrendbeli prostitúció elősegítésének bűntettében állapította meg.

Éjszakai élet 2015-ben a most eljárás alá vont étteremben (Forrás: Youtube)


Az ítélet szerint az akkor 40 éves vádlott 2015. februárjától üzemeltette a tulajdonában lévő kőszegi vendéglátóipari egységet, amely 2015. februártól 2017. áprilisig – többek között - „night club”-ként is szolgált. Ezen időszak alatt a vádlott alkalmazásában lévő nők feladata a táncolás, konzumhölgyként a vendégek szórakoztatása volt.

Mindemellett néhányan saját elhatározás alapján, a vádlott által is tudottan anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást is nyújtottak. A szolgáltatásoknak a vádlott szabta meg az árát, és a bevételt is vádlott kapta kézhez. Erről egy füzetben vezették a nyilvántartást, és a lányok napi elszámolás alapján fele részben kaptak a pénzből. A bordélyház szobáit a vádlott bérbe adta a szexuális szolgáltatások teljesítésére és a lányok ott is laktak.

A vádlottat a bíróság 2 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, amelynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette és elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védője enyhítésért fellebbezést jelentett be, így az ítélet nem jogerős.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.