Barion Pixel
2017. augusztus 19.

Meghalt a fák közé repült autó sofőrje Csepregnél

A fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.

DSC_2006

A Szakony felől Csepreg irányába tartó Opel egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, majd padkára futott. A középkorú férfi sofőr megpróbálta az út felé visszakormányozni a járművet, ami sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és fák közé hajtott.

 

 

Az autó kitört több fát, mielőtt az oldalára fordulva nekiütközött három fának. Azt egyelőre nem tudni, mikor történt a baleset, mivel információink szerint a bejelentést nem szemtanú tette, hanem olyan autós, aki a fák között pislákoló fényre figyelt fel.

DSC_1976

(Ha az autó lámpái nem égtek volna, akkor valószínűleg reggelig nem találták volna meg a járművet. Az autó az útról nappali világosságban sem látszott volna a sűrű bokroktól, de a sodródásnyom és a kitört fák talán valakinek feltűntek volna.)
 

DSC_1974

Az autó vezetőjét a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

DSC_1996

DSC_2002

Meghalt a fák közé repült autó sofőrje Csepregnél




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.