Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2018. június 02.

Heves esőzés adott munkát a tűzoltóknak az Őrségben

A hirtelen leeső nagy mennyiségű csapadék okozott gondot az őrségben pénteken. A tűzoltó egységeket négy alkalommal riasztották felgyülemlett csapadék eltávolításához, kidőlt fákhoz, leszakadt vezetékekhez. Egyik eset kapcsán sem sérült meg senki.

Őrség - vihar  -5

Nem bírta elvezetni a hirtelen leeső nagy mennyiségű csapadékot a vízelvezető árok Vasszentmihályon a Fő utcában, pénteken délután. A víz két épületet is veszélyeztetett. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói, valamint az rönöki és a rátóti önkéntes tűzoltók összesen három szivattyú segítségével láttak neki a felgyülemlett csapadék szivattyúzásának.

Őrség - vihar  -3

Egy fa dőlt az útra Pankasz településen, pénteken délután. A helyszínre a Rábavölgye mentőcsoport vonult, akik a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, ezzel a veszélyhelyzetet felszámolták. 

Őrség - vihar  -1

Leszakadt vezeték veszélyeztette a forgalmat Őriszentpéteren. Az őriszentpéteri önkéntes tűzoltók az áramszolgáltató szakemberek kiérkezéséig a helyszínt biztosították.

Őrség - vihar  -2

A felázott talajon süllyedt meg egy turistabusz Őriszentpéteren. Az őrsizentpéteri önkéntes tűzoltók a szerencsétlenül járt járművet a felázott talajból kivontatták.

Őrség - vihar  -4

Fotó: Őriszentpéteri Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.