Barion Pixel
2017. december 19.

Kitüntették a sárvári gázolás elkövetőjét felderítő rendőröket

Elismerésben részesítették azokat a rendőröket, akik egy napon belül kézre kerítették azt a férfit, aki kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el két embert néhány hete Sárváron, majd tovább hajtott, hátrahagyva az életveszélyesen sérült gyalogosokat.

A Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai huszonnégy órán belül, 2017. november 30-án, Zalaegerszegen fogták el azt az 50 éves zalaegerszegi tartózkodási hellyel rendelkező, magyar-szlovén kettős állampolgárságú férfit, aki a megalapozott gyanú szerint az egyik sárvári gyalogos-átkelőhelyen személygépkocsijával elgázolt két helyi lakost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.

Helyszínelnek a rendőrök Sárváron  Fotó: Tánczos Mihály

A bűncselekmény felderítésével kapcsolatban végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2017. december 18-án elismerésben részesítette:

- Vargáné dr. Kovács Veronika címzetes rendőr alezredest, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közlekedésrendészeti Alosztályának alosztályvezetőjét és

- Varga Dávid rendőr törzsőrmestert, a Sárvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának bűnügyi technikusát.

1

Dr. Tiborcz János rendőr dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesítette:

- Fekete Géza György rendőr alezredest, a Sárvári Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjét;

2

- Lukács Veronika rendőr főhadnagyot, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közlekedésrendészeti Alosztályának fővizsgálóját és

- Czöndör Csaba József címzetes rendőr főtörzszászlóst, a Sárvári Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya Közlekedésrendészeti Alosztályának vizsgálóját.

3

Az elismeréseket dr. Tánczi Tibor rendőr ezredes, bűnügyi főkapitány-helyettes adta át.

4

DSC_4609


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.