Barion Pixel
2016. szeptember 12.

Elismerést kapott a higgadt szombathelyi rendőr

Bejárta a hazai sajtót az a felvételünk, amin egy szombathelyi rendőr próbálja elmagyarázni egy baleset okozójának, milyen hibát követett el. A videót néhány nap alatt 300 ezren látták. A végtelenül nyugodt rendőr elismerésben részesült. Gratulálunk!

Elismerték a higgadt szombathelyi rendőr munkáját

Nagyon sokan javasoltak jutalmat annak a rendőrnek, aki egy baleset után higgadtan, szakszerűen magyarázta a baleset okozójának, miben hibázott. Kérésük meghallgatásra talált...

Közben az is kiderült, hogy a magyar asszony az Egyesült Államokban vezetett sokáig és egy ottani szabályt próbált a hazai viszonyokra alkalmazni. A négy Stop-táblás kereszteződés teóriája azonban azért sem állja meg a helyét, mert a szombathelyi kereszteződésben a védett úton Stop-táblát értelemszerűen nem láthatott.

A baleset ugyan korábban történt, de a videó csak az után került fel, miután többen is megkérdőjelezték egy cikkünket, amiben ezt az esetet említettük. A hozzászólók szerint kizárt dolog, hogy olyasmi megtörténjen, amit leírtunk. A videó megjelenése után egyik olvasónk bocsánatot is kért: "Megnéztem a videót és bocsánatot kell kérjek. Ilyen nincs és nincs. (...) Annyiban viszont hasznos dolog hogy hazugnak neveztelek benneteket hogy kitettétek a videót. Talán nekem köszönhető hogy az emberek szembesülnek ezzel a fajta sötétséggel. A rendőrnek gratulálok. Nem csípem a zsarukat de előtte emelem a kalapom! Én azt hiszem (...) volna  a nénit"

Megpördült balesetben, majd ismét áthajtott a kereszteződésen egy Toyota sofőrje Szombathelyen

A rendőrség közleménye:

Széles körben ismertté vált az a videófelvétel, amelyen a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya munkatársának intézkedése követhető nyomon egy, a megyeszékhelyen 2016 augusztusában történt közúti közlekedési baleset helyszínén. A visszajelzések is alátámasztják, hogy Klement Szabolcs József c. r. törzsőrmester úrnak az adott helyzetben tanúsított magatartása példaértékű és pozitív hatással van az állampolgárok testületbe vetett bizalmának erősítésére.

A járőrvezetőt tevékenységéért dr. Tiborcz János r. dandártábornok úr, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2016. szeptember 12-én elismerésben részesítette.

 

Megpördült balesetben, majd ismét áthajtott a kereszteződésen egy Toyota sofőrje Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.