Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. július 12.

Elfogták a Szombathelyről megszökött elítéltet

Néhány órával a szökése után bilincs csattant az elítélt csuklóján. Nem élvezhette sokáig a szabadságot, ellenben megnehezítette társai későbbi munkavégzését is.

A jogerős szabadságvesztését töltő P. Gergő a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet által szervezett foglalkoztatási program keretében, külső munkaterületen végzett munkát, ahonnan 2017. július 12-én a délelőtti órákban engedély nélkül, ismeretlen helyre távozott.

Elfogták a szombathelyről szökött rabot

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a Szombathelyi Rendőrkapitányság és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai haladéktalanul megtették az elsődleges intézkedéseket a szökésben lévő személy mielőbbi megtalálása érdekében. Az összehangolt tevékenység eredményeként a bejelentést követő három órán belül, Szombathely határában fogták el a 23 éves férfit.

P.Gergő

A férfivel szemben fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság. A rendőrök a szökött rabot előállították, majd ezt követően átadják a Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

Nagy erőkkel keresték

Meg nem erősített információink szerint a szökevényt a levegőből, helikopterről és repülőgépekről is keresték. Végül a BPW gyár környékén kerítették be a rendőrök és a bv. munkatársai.

 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.