Barion Pixel
2017. november 30.

Válságos állapotban a lócsi elágazóban történt baleset vétlen sofőrje

Mentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.

Frissítés: Videó a helyszínelésről és a helikopter érkezéséről

Korábban írtuk

Bő - Lócs

Információink szerint egy magyar rendszámú Chrysler személyautó érkezett Bő irányából. Az autó vezetője nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő, Sajtoskál felől érkező német rendszámú Fordnak. A két jármű összeütközött és mindkettő az út melletti árokban állt meg. A balesetet okozó Chrysler személyautóban két ember könnyebben megsérült.

Bő - Lócs

Úgy tudjuk, hogy a Ford vezetője nem használta a biztonsági övét és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, a mentők stabilizálták a férfi állapotát, majd ezután tudták kórházba szállítani. Információink szerint a sofőr állapota válságos.

Bő - Lócs

A baleset helyszínén rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom, igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit.

A katasztrófavédelem közleménye:

A tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből.
Két személygépkocsi karambolozott Bő külterületén, a Lócs felé vezető úton. A balesethez a sárvári hivatásos és a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták őt a mentőknek. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

Válságos állapotban a lócsi elágazóban történt baleset vétlen sofőrje



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.