Barion Pixel
2018. szeptember 10.

Előzésben lévő BMW tarolt le egy Suzukit - meghalt a vétlen sofőr a 86-os főúton

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt hétfőn korán reggel a 86-os főúton, a vasvári elágazó és Egyházasrádóc között. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Frissítés 11:15

Élő bejelentkezésünk a letakarított helyszínről. Ezúton is cáfoljuk azokat a Facebookon terjedő információkat, miszerint a TEK, vagy valamelyik titkosszolgálat emberei ültek a BMW-ben, azért ez a nagy titkolózás. A többi elhangzik videónkban.

 

Frissítés 10:40

Megindult a forgalom a 86-os főúton, tehát már a sajtó is bemehet a teljesen letakarított helyszínre, 3,5 óra várakozás után.

Képünkön jól látszik az ütközési pont, ahol a BMW találkozott a szemből érkező Suzukival. A két jármű látható féknyom nélkül ütközött, a Suzuki visszarepült az árokba. A vétlen, 22 éves áldozat a helyszínen életét vesztette. További részletek élő videónkban hangzanak el.

h11

Frissítés 10:35

Ugyanaz az autómentő szállította el a Suzukit, ami a BMW-t is elvitte. A sajtó továbbra sem mehet be az immár kiürült helyszínre..

h10



Frissítés 9:30

A balesetet okozó BMW-t rendőri kísérettel elszállították, a sajtó továbbra sem közelítheti meg a helyszínt, ami mellett már halad a forgalom Körmend irányából. A tiltás oka ismeretlen.

rk

Korábban írtuk:

h1

 

 

 

Meg nem erősített információnk szerint egy halottja és négy sérültje van a kora reggeli balesetnek. A rendőrség nem engedi a helyszín közelébe a sajtót. Sikerült beszélnünk egy szemtanúval, aki elmondta, hogy a Szombathely felől érkező BMW személyautó teherszállító járművet előzött, amikor szemből érkezett egy Suzuki személygépkocsi. A két jármű félfrontálisan ütközött.
 
h5
 
Az ütközés következtében a Suzuki árokba csapódott. Az autót vezető nő életéért keményen küzdöttek a mentők, de a helyszínen elhunyt.
 
h3
 
A BMW-ben négyen ültek, egy ember beszorult a roncsba, őt tűzoltók szabadították ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.
 
h7

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik a kanyargós útszakaszon.

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.