Barion Pixel
2018. február 03.

Több autót is megrongált egy kacsázó BMW Szombathelyen

Rendszám alapján a rendőrök percekkel az ütközések után megtalálták azt a középkorú férfit, aki több autónak is nekikoccant egy BMW-vel, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

DSC_9300

Szabályosan parkoló Citroen tükrét törte le egy BMW szombaton dél után a Liszt Ferenc utcában. Az okozó kacsázva elhajtott a helyszínről.


A parkoló autóban egy asszony és gyermeke ült. A nő kiszállt és felvette a másik autó helyszínen maradt tükörlapját, majd felhívta a férjét, aki a szomszédos Paragvári utcában tartózkodott. A férj rákérdezett, hogy sikerült-e megjegyezni az autó rendszámát, de az asszony sajnálkozva mondta, hogy nem, mert nagyon meglepődtek. A férj azonnal visszaindult a családjához.

DSC_9301

A telefonálás után azonban újra feltűnt az imbolyogva közlekedő BMW a Liszt Ferenc utcában, a sofőr feltehetőleg az elvesztett alkatrészért tért volna vissza, de amikor látta, hogy  már megelőzték, akkor újra elhajtott. Ekkor viszont már megjegyezte a sérült oldalú autó rendszámát az asszony, aki ezt a segélyhívóval is azonnal megosztotta.

DSC_9314

Az időközben visszatérő férj felháborodva mondta a feleségének, hogy egy BMW majdnem elgázolta a gyalogátkelőhelyen, de ekkor már gyorsan összeállt a kép, hogy ugyanarról a járműről lehet szó. A rendőrségre közben két újabb balesetről is érkezett jelzés, az okozó mindkét esetben elhajtott a helyszínről és ezek a helyszínek a közelben voltak.

DSC_9306

A rendőrök a rendszám alapján a Petőfi Sándor utcában találták meg a sérült BMW-t, vezetőjét pedig előállították. Arról nincs információnk, hogy bódult állapotban vezetett-e a középkorú sofőr, vagy volt-e egyáltalán jogosítványa?

 

Több autót is megrongált egy kacsázó BMW Szombathelyen



 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.