Barion Pixel
2017. december 07.

Nem adott elsőbbséget a Mazda, betonoszlopnak ütközött egy Audi

Védett úton közlekedő Audi elé hajtott egy német rendszámú, magyar sofőr által vezetett Mazda Szombathelyen, az Újvilág utcában. A balesetben vétlen jármű egy betonoszlopnak ütközött, amit megdöntött.

DSC_5277

 

A baleset csütörtökön késő délután történt az Interspar áruház mellett, senki nem sérült meg, azonban a balesetnek van egy érdekessége.

 

DSC_5267

Ha az Audi a Mazdával való ütközést át is vészelte, a betonoszlop megadta neki a kegyelemdöfést, vélhetőleg gazdasági totálkáros lett. Ha egy "gyengébb" autó ütközött volna az oszlopnak, akkor a személyi sérülésre is jó esély lett volna.
 

DSC_5274

De mi az a képen is látható, funkció nélküli két betonoszlop az úttest mellett? Valószínűleg egy már régen elbontott sportpálya egyik bejáratának maradványáról van szó. Az Interspar előtt az ún Pamut-pálya volt itt, de arra nem kaptunk eddig elfogadható magyarázatot, hogy a két jelöletlen oszlop mi célból maradt egy forgalmas útszakasz és kereszteződés mellett?

DSC_5269

Sajnos értékelhető képet nem találtunk a pályáról és annak bejáratáról, de ha valakinek van ilyenje, azt örömmel fogadnánk.

Elhunyt a kerékpáros asszony

Ebben a kereszteződésben történt egy súlyos közlekedési baleset is október közepén. Akkor egy Suzuki gázolt el egy védett úton közlekedő kerékpárost. Az idős asszonyt válságos állapotban szállították kórházba, azonban néhány nappal ezelőtt a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Betonoszlopnak ütközött a balesetben vétlen Audi Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.