Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. április 08.

Idegenkezűség okozhatta a szombathelyi nő halálát

Feltehetőleg ki akarták fosztani, ezért begyógyszerezett alkohollal itatták meg azt a nőt, aki tegnap délután rosszul lett és a mentők erőfeszítése ellenére meghalt.

A mentőszolgálat munkatársai jelezték a rendőrségen 2015. április 7-én kedden, hogy egy fedél nélkül élő asszonyhoz riasztották őket, aki Szombathelyen, az utcán rosszul lett, majd az orvosi beavatkozás ellenére életét vesztette. Felmerült a gyanú, hogy a 47 éves nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben nyomozást indított halált okozó testi sértés gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony egy öt személyből álló társasággal együtt beszélgetett és italozott 15 óra körüli időben. Mint kiderült, a nő elmondta társainak, hogy készpénzhez jutott. A megalapozott gyanú szerint S. Balázs és társa, F. Zsolt azért, hogy könnyebben hozzájussanak az asszony pénzéhez szeszes italt vásároltak, amelybe gyógyszert kevertek. A sértett az alkohol elfogyasztását követően rosszul lett, majd életét vesztette.

Újraélesztés Szombathelyen



A nyomozók a 42 éves és a 27 éves férfit 2015. április 8-án elfogták és kihallgatták. A gyanúsítottakat a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.