Barion Pixel
2017. július 29.

Ketten sérültek meg a ráfutásos balesetben a 87-esen

Egy állatszállító vonta el a sofőr figyelmét és Volkswagenjével az előtte megálló Opel hátuljába csúszott. A helyszínelő gyorsan fel akarta szabadítani a 87-es főutat, de egy gyümölcskereskedő haragjával szembesült.

Kőszeg felől Szombathely irányába tartott egy Volkswagen személyautó. A megyeszékhely határában az autót vezető férfi pár pillanatra ráfeledkezett egy állatszállító járműre és mire visszanézett, addigra már megállt előtte egy osztrák rendszámú Opel, amibe belecsúszott.

Ketten sérültek meg a ráfutásos balesetben a 87-esen

A sofőr elismerte a felelősségét a balesetért, amiben mind a két autóban egy-egy utas sérült meg. A 87-es főúton rövid idő alatt torlódás alakult ki mind a két irányban. A helyszínelő gyorsan elvégezte a munkáját, körbefotózta a járműveket és a helyszínt, majd megkérte a két sofőrt, hogy ha elindulnak az autók, akkor álljanak be a szomszédos gyümölcskereskedő parkolójába, hogy ott fejezzék be a papírmunkát, ezzel felszabadítva a 87-es főutat.

DSC_8118a

A sofőrök mozgóképes állapotba hozták az Opelt, felfeszítve a kerékre préselődött lemezt és mind a két autó beállt a parkolóba. A gyümölcskereskedő azonban megneszelte, hogy nem vásárlókról van szó és nyomatékosan "megkérte" a balesetet szenvedetteket és a rendőrt, hogy ne rontsák a boltját, menjenek máshová.

A megszólítottak nem vitatkoztak, áthajtottak a pár száz métere található Shell benzinkút parkolójába, ahonnan már senki nem akarta elzavarni őket.

Ketten sérültek meg a ráfutásos balesetben a 87-esen

Azt gondoljuk, hogy a gyümölcskereskedőnek részben igaza volt amiatt, mert a magánterületéről volt szó, de azt is hozzátennénk, hogy fél óra alatt talán nem érte volna komoly veszteség, sőt még talán jó reklám is lett volna neki, hogy több autó áll a parkolójában, a 87-es főút mellett.

Ketten sérültek meg a ráfutásos balesetben a 87-esen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.