Barion Pixel
2017. március 07.

Videó: Elaludt a sofőr, fának csapódott a BMW a 8-as főúton, Csipkereknél

Súlyosan megsérült az a biztonsági övét nem használó tunéziai férfi, aki Hosszúpereszteg irányából Körmend felé tartva egy enyhén balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti sávba és az útról letérve fának csapódott.


Frissítés:

A balesetnek volt szemtanúja, egy Hosszúpereszteg felé tartó kamionsofőr látta az esetet, ő azt mondta, hogy nem volt előzménye az autó hirtelen irányváltoztatásának, ami egybecseng azzal, hogy a sofőr hirtelen riadhatott fel. A BMW, a kamion és egy másik személyautó között robogott az árokba, és ahogy azt korábban megírtuk, a biztonsági övét nem használó járművezető kétszer fejelte meg a szélvédőt, ahogy az a képeken is látszik.

Tunéziai férfi aludt el a 8-ason- fának csapódott a BMW

Korábban írtuk:

Információink szerint a férfi nem titkolta, hogy elaludt a volán mögött, a kocsi kerekei minimálisan futottak padkára, azonban ettől megijedt és balra rántotta a kormányt. Szerencsére sem mellette nem haladt jármű, sem szemből nem érkeztek így mások nem szenvedtek kárt az elbóbiskoló sofőr miatt.

Tunéziai férfi aludt el a 8-ason- fának csapódott a BMW

A külföldi férfi, aki nem használta a biztonsági övét először akkor csapódott a kormánynak, amikor az autója az árokfalnak ütközött, majd körülbelül 20 méterrel később az autó egyenesen egy fának szaladt.

Tunéziai férfi aludt el a 8-ason- fának csapódott a BMW

A férfi fej, mellkas, kar és könyök sérülést is szenvedett, a mentők a szombathelyi kórházba szállították. Jelenleg egy sávot zártak le a rendőrök a három sávos szakaszon. Tapasztalatunk alapján néhány gépjárművezető minimálisan sem csökkenti a sebességét, amikor elhajt a baleseti helyszín mellett.

Tunéziai férfi aludt el a 8-ason- fának csapódott a BMW




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.