Barion Pixel
2017. április 15.

Piroson hajtott át és Audinak ütközött egy Chevrolet Szombathelyen

A szombathelyi Rumi úton közlekedő Audi személyautó kocsisorban haladt át a zöld jelzésen, amikor a 86-os főúton Csorna felől érkező Chevrolet a piroson áthajtva nekiütközött. A balesetben senki nem sérült meg.

A Chevrolet vezetője az úticélja közelében szenvedett balesetet
Bács-Kiskun megyéből érkezett Szombathelyre Chevrolet gépkocsijával az a hölgy, aki szombaton délután balesetet okozott a 86-os főút és a Rumi út kereszteződésében. Több száz kilométer levezetése után talán már egy kicsit megkönnyebbült a cél közelében és ezért nem vette észre a piros jelzőlámpát és az előtte áthaladó autókat. Úgy tudjuk, hogy a szabályosan közlekedő Audi harmadik volt a zöld jelzésen áthaladó kocsisorban. A Chevrolet ezzel az autóval ütközött
A rendőrök már a Magyar Közút kiérkezése előtt szabaddá tették a 86-os sávját

A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt a 86-os főúton Körmend felől érkezők nem kanyarodhattak balra, a város felé. Kisebb torlódás alakult csak ki. A rendőrök a Magyar Közút autójának kiérkezése előtt eltakarították a tömeléket a 86-os főút sávjából, hogy ne alakuljon ki torlódás.

Egy eltévedt autóvezető - a szemből érkezők sávjába hajtott be, a rendőrök segítettek neki a tolatásban

Ma a korábban tapasztaltakhoz képest jobban teljesítettek a járművezetők, jól kezelték a nem hétköznapi szituációt. Mindössze egy sofőr tévedt el, aki szembe kanyarodott a forgalommal, de neki a rendőrök segítettek visszatolatni, hogy a saját sávjában folytathassa az útját.

Piros jelzésen áthaladó Chevrolet ütközött Audival



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.