Barion Pixel
2016. április 05.

Videó: Halálos baleset Szentgotthárdnál - válságos állapotban egy lány

A tetején álló roncsot egy autós vette észre az éjszaka szinte teljesen forgalommentes úton. Egy férfin már nem lehetett segíteni, útitársát válságos állapotban szállították Szombathelyre.

A Szentgotthárdról Apátistvánfalva felé közlekedő Audi egy balra ívelő kanyarban letért az útról és árokfalnak ütközött. Az Audi ezután megpördült és a tetején állt meg. A balesetnek információink szerint nem volt szemtanúja. A roncsot később vette észre egy autós, aki tárcsázta a segélyhívót. (Sokat elmond az út éjszakai forgalmáról, hogy éjfél és 3:30 között, a helyszínelés alatt egyetlen autó sem érkezett Apátistvánfalva felől.)

Arról nincs információnk, hogy ki vezette az autót. Egy 30 év körüli férfi nem volt bekötve, ő a helyszínen elhunyt.  Egy 18 év körüli nő ki tudott szállni a roncsból, de sérülései életveszélyesek, a mentők Szombathelyre szállították. Úgy tudjuk, a fiatal nő mostanában tanul vezetni. Az autóban utazók nem rokonok. A nő telefonját a műszaki mentés végén találták meg, a balesetkor kiesett az autóból. A sérültnek így esélye sem volt segítséget hívni a sötétben,

A baleset időpontjában száraz volt az aszfalt, féknyomot nem találtak a helyszíneléskor. Az Audit  körmendi tűzoltók állították kerekeire és áramtalanították a járművet. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Halálos baleset Szentgotthárdnál - árokfalnak hajtott az Audi



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.