Barion Pixel
2018. május 30.

Ittas sofőr tolt össze Alfa Romeoval vasúti átkelő előtt álló autókat a 86-oson

A fénysorompó piros jelzése miatt állt meg három autó a 86-os főúton, Zanatnál, amikor érkezett egy ideges és ittas sofőr, aki sem a piros jelzést, sem a kocsisort nem látta és egybetolta a várakozó autókat Alfa Romeojával.

z2

A baleset kedden éjszaka történt Szombathely közelében. 

Az ütközés következtében ketten megsérültek , őket a mentők kórházba szállították. Egyikőjük a balesetet okozó férfi, aki családi veszekedés után pattant ittasan a volán mögé.

z1

A közút azonban nem a stresszoldás terepe, sem a másik sérültnek, sem az összetört autók tulajdonosainak semmi köze az ideges sofőr magánéletéhez, most azonban elszenvedői lettek a meggondolatlan férfi cselekedetének és talán még örülniük is kellene, hogy megúszták ennyivel. Nem került autó mozdony elé, nem frontálisan, vagy oldalról ütköztek stb.

z3

Az elmúlt években több olyan balesetnél is jártunk, ahol családi veszekedések után történt súlyos sérüléses, halálos, vagy komoly anyagi kárral járó baleset. És hogy szemléltessük, mennyire etikus mást is "bevonni" a magánéleti problémákba felelevenítünk egy sok éve történt esetet. Teherautó ütközött frontálisan egy személyautóval, az autó vezetője a helyszínen meghalt.

A külföldi rendszámú teherautó fiatal vezetője sírva járt fel és alá a padkán, miközben zajlott a helyszínelés. "Nem tehettem semmit! Nem tehettem semmit! Tényleg nem!" - ismételgette, pedig senki nem mondta neki az ellenkezőjét, a nyomok is egyértelműek voitak, a teherautó a sávjában haladt, amikor a személyautóval ütközött. Aztán kiderült, miért esett pánikba a fiatal sofőr.

"Szeretnék hazamenni a feleségemhez, a kisbabámhoz!" - mondta sírva és amikor közölték vele, hogy két óra múlva indulhat, majd ezt megerősítették neki még háromszor, akkor összerogyott az út szélén és hangos zokogásban tört ki. Ő ugyanis azt gondolta, hogy Magyarországon azonnal börtönbe zárják halálos baleset okozásáért, miközben ő tartja el a családját, köztük a pár hete született kislányát is.

Akkor és ott még senki nem tudta, hogy nem sima baleset történt. A személyautó vezetője egy komoly családi veszekedés után pattant autóba. "Majd én megmutatom!" - ez volt az utolsó szava, mielőtt elporzott otthonról az autójával. És megmutatta...


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.