Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. március 05.

184 km/órás sebességgel mértek be egy Mitsubishit a 84-esen

A második helyen egy motor végzett, 166km/órás sebességgel. Az összesítés alapján 14 gyorshajtót értek tetten a rendőrök, a 84-es főút Sárvár és Jánosháza közötti szakaszán, 2019. február 28-án lebonyolított közlekedésrendészeti ellenőrzésen.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2019. február 28-án közlekedésrendészeti ellenőrzést hajtottak végre a 84-es számú főút Sárvár és Jánosháza közötti szakaszán. Az ellenőrzés célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, a jogsértő módon közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt.

Egy szombathelyi férfi Mitsubishi típusú személygépkocsival közlekedett a megengedett 90 km/h helyett – a megengedett legnagyobb sebesség duplájával – 184 km/h sebességgel Borgáta térségében. A sofőr több mint két percen át és hat kilométeren keresztül veszélyeztette a közlekedés más résztvevőit. Miután a közlekedésrendészeti járőrök megállították az autót, megállapították azt is, hogy a férfi a biztonsági övet sem használta. A rendőrök a gépjármű vezetőjével szemben gyorshajtás és a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási bírságot, valamint ezzel egyidejűleg a közlekedési kihágások miatt büntetőpontot is kiszabtak.

Fotó: Vas MRFK

Ugyancsak a 84-es számú főúton intézkedtek azzal a sárvári motorossal szemben is, aki járművével 166 km/h sebeséggel közlekedett. A férfivel szemben ugyancsak közigazgatási bírság, valamint büntetőpont kiszabására került sor.

Fotó: Vas MRFK

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.