Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - termék

1 | 2 | 3 | 4

Halálos betegséget diagnosztizáltak a csalók - börtönbüntetést...

2022. október 07.

Halálos betegséget diagnosztizáltak a csalók - börtönbüntetést kaptak a termékbemutatón ügyeskedők

Az elsőrendű vádlott hat év fegyházbüntetést kapott és összesen 39 vádlott vonatkozásában hirdettek ítéletet. A termékbemutatókra meghívott idős embereknél súlyos, sokszor halálos betegséget diagnosztizáltak, amire az általuk árult termékek nyújtottak volna megoldást. Az ijedt emberek pedig megvették a "csodaterméket". Az ítélet nem jogerős.

tovább 0

Szűzies közleményt adott ki a Nébih - segítünk értelmezni, mit...

2021. december 15.

Szűzies közleményt adott ki a Nébih - segítünk értelmezni, mit találtak a Tornádóban és mi az egyáltalán

Szintetikus gyógyszerhatóanyag szennyeződést találtak egy étrend-kiegészítőben, amiről az importőr tájékoztatta a magyar forgalmazót. Biztosak vagyunk benne, hogy egyikőjüket sem lepte meg a felfedezés, hiszen éppen a talált anyag a lényeg a kapszulákban, ettől "működnek".

tovább 0

Magas THC tartalom miatt veszik le a hazai polcokról a Bio Kender...

2021. szeptember 20.

Magas THC tartalom miatt veszik le a hazai polcokról a Bio Kender tea Felinát

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a német RASFF jelzése alapján kéri a vásárlókat, hogy ne használják fel az Ausztriában előállított Medi Hemp márkájú bio HAND TEE Felina / organic HEMP TEA Felina / bio Kender tea Felina elnevezésű termékeket, amelyek minőségmegőrzési ideje 2022.03.30. (A terméken 30/03/2022-ként feltüntetve.)

tovább 0

Vizezett borokat vont ki a forgalomból a NÉBIH

2020. augusztus 27.

Vizezett borokat vont ki a forgalomból a NÉBIH

Hamisított, vizezett, érzékszervileg is kifogásolható magyar borokat hívott vissza a NÉBIH. A cikkben megtalálhatók az érintett termékek.

tovább 0

Landliebe epres joghurtokat hív vissza a piacról a gyártó

2020. február 21.

Landliebe epres joghurtokat hív vissza a piacról a gyártó

A FrieslandCampina Hungária Zrt. beszállítói információk alapján önkéntesen, saját hatáskörben kivonta az alábbi azonosító adatokkal rendelkező termékét a piacról, majd a kivonásról felelős vállalkozóként értesítette a Nébih-et.

tovább 0

Utazóbögréket hív vissza az IKEA a magas DBP kioldódás miatt

2020. január 16.

Utazóbögréket hív vissza az IKEA a magas DBP kioldódás miatt

Májkárosodást, termékenységi problémákat okozhat és akár az anyaméhben lévő magzatot is károsíthatják a szervezetbe jutó flatátok. Az Európai Unióban korlátozott a használata.

tovább 0

Magas robbanóanyag-tartalom miatt von ki a forgalomból...

2020. január 14.

Magas robbanóanyag-tartalom miatt von ki a forgalomból pirotechnikai terméket a hatóság

Magasabb biztonsági távolságot kell tartani a terméktől, mint az azon feltüntetett távolság, mivel a termék robbanóanyag-tartalma magasabb a megengedettnél. A hatóság kivonta a forgalomból.

tovább 0

Veszélyes fogyás - nem jogerős ítélet született az illegális...

2019. november 11.

Veszélyes fogyás - nem jogerős ítélet született az illegális zsírbontó kezeléseket végző nő ügyében

Kuruzslás miatt emeltek vádat egy nő ellen akik Budapesten zsírbontó kezeléseket végzett több emberen, elsősorban nőkön úgy, hogy a külsőleg alkalmazható kozmetikai termékeket bőr alá fecskendezte. A kezelése elvégzéséhez a nő nem rendelkezett szakorvosi képesítéssel. Az ügyben a nő élettársát is felelősségre vonták bűnsegédként. A nem jogerős ítéletben...

tovább 0

133 millió forintot csalt ki a "gyémánt fokozatú"...

2019. november 05.

133 millió forintot csalt ki a "gyémánt fokozatú" üzletkötő - vádemelés

Megtévesztette vásárlóit és 133.122.000 forint értékben csalt ki pénzt 19 személytől egy kozmetikai és étrend-kiegészítő termékek forgalmazását végző társaság gyémánt fokozatú üzletkötője. A nő az ügyfelek befektetési hajlandóságát kihasználva termékcsomagokat vásároltatott velük és azt ígérte, hogy azokat másoknak extra profittal továbbértékesíti.

tovább 0

Figyelmeztet a NAV: Törvényt sért, aki nem dohányboltban vásárol...

2019. szeptember 11.

Figyelmeztet a NAV: Törvényt sért, aki nem dohányboltban vásárol nikotin tartalmú töltőfolyadékot

Magyarországon is terjednek a dohányzás „füstmentes” alternatívái, mint a töltőfolyadékkal működő elektromos cigaretta vagy a valódi dohányt tartalmazó, de azt a hagyományos, égő cigarettáénál jóval alacsonyabb hőfokon hevítő eszközök. Az ellenőrizetlen forrásból származó e-liquid alapanyagai és adalékai ismeretlenek, aki ilyet használ, az egészségét...

tovább 0
1 | 2 | 3 | 4