Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - tartozás

OnlyFans-ból származó 15 millió forintot felejtett el bevallani a...

2023. november 10.

OnlyFans-ból származó 15 millió forintot felejtett el bevallani a magyar celeb - kopogott a NAV

A NAV által szemérmesen úgynevezett felnőtt tartalmú, valójában erotikus, vagy pornográf tartalmú képek és videók jól jövedelmeznek, de a NAV most arra figyelmeztet, hogy rálát az ilyen bevételekre és be is hajtja az előírt járulékokat és adókat. Egy magyar celebtől például 3 millió forintot szedett be a bevallásnál elfelejtett jövedelme után.

tovább 0

Nyugalmazott bíró csalt ki több tízmillió forintot - előzetesbe került

2019. november 11.

Nyugalmazott bíró csalt ki több tízmillió forintot - előzetesbe került

74,6 millió forint a legnagyobb és 650 ezer forint a legkisebb összeg amellyel megkárosította 20 ismerősét, illetve kollégáját egy nyugalmazott bíró. A vádlott aki hitelintézeti tartozásait próbálta meg azzal áthidalni több éven keresztül, hogy kölcsönkért, tudta azt, hogy tartozásait nem fogja tudni visszafizetni.

tovább 0

Volt NAV vezető ellen emeltek vádat - jutalékért töröltek...

2019. május 10.

Volt NAV vezető ellen emeltek vádat - jutalékért töröltek adótartozást a gyanú szerint

Kenőpénzért, adótartozással rendelkező cégek kényszertörlésében működött közre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adóigazgatóság korábbi főosztályvezető-helyettese és nyolc társa, akik ellen a Központi Nyomozó Főügyészség többszörösen minősített hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Budapest Környéki Törvényszéken.

tovább 0

Előzetes értesítést küld a NAV a köztartozásmentes adózói...

2018. október 25.

Előzetes értesítést küld a NAV a köztartozásmentes adózói adatbázisban szereplőknek

Új szolgáltatásként – egyelőre teszt jelleggel – előzetes értesítést küld a NAV azon adózóknak, akik a köztartozásmentes adózói adatbázisba korábban felvételüket kérték, azonban október, november 25-én végzett előzetes vizsgálat szerint valamely mulasztás következményeként az adatbázisban történő szereplés feltételeinek már nem felelnek meg.

tovább 0

Adótartozók figyelmébe: kedvező részletfizetés kérhető a NAV-tól...

2018. október 18.

Adótartozók figyelmébe: kedvező részletfizetés kérhető a NAV-tól 500 ezer forintig

Januártól már ötszázezer forint adótartozásig kérhető egyszerűbben a részletfizetés a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, ehhez mindössze egy kérelmet kell benyújtani. A lehetőséggel már minden természetes személy élhet, így nemcsak a magánszemélyek, hanem az egyéni vállalkozók és az áfafizetésre kötelezettek is. A NAV a kérelem alapján évente egyszer...

tovább 0

Tartozott a szüleinek – kitalált egy rablást

2018. szeptember 28.

Tartozott a szüleinek – kitalált egy rablást

Vádat emelnek az ellen a férfi ellen, aki egy tartozást úgy próbált meg rendezni, hogy azt hazudta:kirabolták. A történet hitelességéért még be is jelentette a rablást a rendőrségen, most vádat emelnek ellene a hatóság félrevezetéséért.

tovább 0

Adótartozás miatt lefoglalt járművet adott el egy férfi

2017. január 12.

Adótartozás miatt lefoglalt járművet adott el egy férfi

A Sárvári Járási Ügyészség zártörés bűntette miatt vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által korábban adótartozás miatt lefoglalt gépjárművet eladta.

tovább 0