Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - szemétlerakás

Egy hét alatt 3200 köbméter (!) hulladékot gyűjtött az utak mellől...

2021. április 30.

Egy hét alatt 3200 köbméter (!) hulladékot gyűjtött az utak mellől a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tavaszi hulladékgyűjtési kampánya során április 12. és 16. között a társaság mérnökségei az országos közutak menti illegális szemét összegyűjtésére fókuszáltak. A kedvezőtlen időjárási körülmények mellett is néhány nap alatt 3200 köbméternyi, 650 tonnányi hulladékot szállítottak el hivatalos lerakóhelyre a szakemberek.

tovább 0

Megvan a szemetelő - szombathelyi férfi szórta ki a hagyatékot...

2018. augusztus 17.

Megvan a szemetelő - szombathelyi férfi szórta ki a hagyatékot Nagykölkednél

A szentképek, díszek és műszaki eszközök között névre és címre is bukkantunk. Több körös telefonálással megtudtuk, ki szórhatta ki a szemetté vált hagyatékot. A szombathelyi férfi vasárnapig kapott haladékot a mocska eltüntetésére a körjegyzőségtől.

tovább 0

Újságcikkre mozdultak a rendőrök - lebuktak a környezetszennyezők

2016. október 07.

Újságcikkre mozdultak a rendőrök - lebuktak a környezetszennyezők

A nyugat.hu cikke alapján kezdett foglalkozni a rendőrség a Csipkerek közelében lerakott illegális szemétkupaccal. A rendőrök a cikk megjelenésének napján (!) kihallgattak három férfit, akik elismerték, hogy ők dobták ki az erdőszélen a külföldről behozott lámpatesteket, miután kiszerelték belőlük a színesfémet. Ez igen!

tovább 0

Környezetvédő bűnmegelőző

2015. március 25.

Környezetvédő bűnmegelőző

Tizenöt éve sikeresen dolgozik Vas megye környezeti jogsértéseinek megelőzéséért Némethné Zsigó Zita alezredes. Munkáját a Nyugat-dunántúli Környezetvédelmi Központ idei bálján Környezetvédelemért díjjal ismerték el.

tovább 0