Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - pályázat

1 | 2 | 3

Természeti és más katasztrófák rajzon - magyar diákok is...

2021. november 14.

Természeti és más katasztrófák rajzon - magyar diákok is jelentkezhetnek a szlovén pályázatra

A Muraszombati Védelmi és Mentési Kirendeltség a 2021/2022-es tanévre is meghirdette rajzpályázatát „Természeti és más katasztrófák - Tűzbiztonság és szabadidő” címmel. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság december 17-ig várja a pályaműveket.

tovább 0

Átadták a katasztrófavédelem új logisztikai raktárát

2019. november 11.

Átadták a katasztrófavédelem új logisztikai raktárát

Csaknem kétszázmillió forintos uniós beruházás keretében készült el Budapest tizenhetedik kerületében a katasztrófavédelem új központi raktára. A nyolcszáz négyzetméteres, a kor követelményeinek megfelelő építményben egyebek mellett az árvízvédelemhez szükséges készleteket tárolják majd.

tovább 0

Szlovén rajzpályázatra készíthetik alkotásaikat a diákok

2019. szeptember 18.

Szlovén rajzpályázatra készíthetik alkotásaikat a diákok

A Muraszombati Védelmi és Mentési Kirendeltség a 2019/2020-as tanévre is meghirdette rajzpályázatát „Természeti és más katasztrófák - Jobb felkészülve mint elárasztva” címmel. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság december 20-ig várja a pályaműveket.

tovább 0

Rendőrségi pályázat roma fiataloknak

2019. május 21.

Rendőrségi pályázat roma fiataloknak

A rendőri pálya választásának ösztönzésére hirdet meg pályázatot roma fiatalok részére a következő tanévre a rendőrség. Olyan fiatalok kaphatnak támogatást, akik megfelelnek a pályázati felhívásnak és időben beadják jelentkezésüket.

tovább 0

Önkéntes tűzoltóegyesületek és mentőszervezetek pályázhatnak

2019. április 12.

Önkéntes tűzoltóegyesületek és mentőszervezetek pályázhatnak

A központi költségvetésben a tavalyi évhez hasonlóan összesen hétszázmillió forint áll rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. Ebből az összegből hatszázmillió forintra az önkéntes tűzoltó egyesületek, százmillió forintra pedig a mentőszervezetek pályázhatnak.

tovább 0

Rövidfilm pályázatot hirdet a büntetés-végrehajtás

2019. április 10.

Rövidfilm pályázatot hirdet a büntetés-végrehajtás

"Az igazság védelmében" címmel indít rövidfilmes pályázatot a büntetés-végrehajtás. Olyan alkotásokat vár a szervezet, amelyen a pályázók azt örökítik meg, hogy mit jelent számukra a büntetés-végrehajtási hivatás.

tovább 0

Hogyan látják a tűzoltók világát? - alkotói pályázat óvodásoknak és...

2019. március 21.

Hogyan látják a tűzoltók világát? - alkotói pályázat óvodásoknak és iskolásoknak

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2019-ben is alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére. Az immár hatodik alkalommal kiírt pályázatra készített alkotásokat április 30-ig kell eljuttatni a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.

tovább 0

Útellenőri autókat díszíthetnek a nyertes rajzok - még egy hétig...

2019. január 07.

Útellenőri autókat díszíthetnek a nyertes rajzok - még egy hétig lehet pályázni

A Magyar Közút rajzpályázatának kategóriagyőztes diákjai osztálytársaikkal együtt vehetnek részt egy kiránduláson Közép-Európa legnagyobb úttörténeti gyűjteményéhez, a rajzok pedig az útellenőri autókat díszítik egy éven át. Még egy hétig lehet pályázni.

tovább 0

Sikeresen pályáztak eszközökre a vasi tűzoltó szervezetek

2018. december 06.

Sikeresen pályáztak eszközökre a vasi tűzoltó szervezetek

Hetvenkilenc önkéntes tűzoltó egyesület 58 millió 841 ezer forint, öt önkormányzati tűzoltóparancsnokság 19 millió 925 ezer forint és négy mentőcsoport mintegy 1 millió 744 ezer forint értékben vehetett át védőfelszereléseket és különböző tűzoltástechnikai eszközöket a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon december 6-án.

tovább 0

Nyílt napok a rendészeti szakgimnáziumokban - pályaválasztás előtt...

2018. november 08.

Nyílt napok a rendészeti szakgimnáziumokban - pályaválasztás előtt állókat várnak

A szegedi, a miskolci, az adyligeti, és a körmendi iskola is megnyitja kapuit a rendészeti pálya iránt érdeklődők előtt.

tovább 0
1 | 2 | 3