Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - bvop

1 | 2

Új börtönt építettek maguknak a rabok Vácon

2017. december 15.

Új börtönt építettek maguknak a rabok Vácon

További 120 férőhellyel bővült a Váci Fegyház és Börtön fogvatartotti befogadóképessége köszönhetően annak a nagyszabású büntetés-végrehajtási projektnek, amely keretében szakképzett rabok újították fel a börtön egyik használaton kívüli épületszárnyát.

tovább 0

Börtönlátogatás rabomobillal az EFOTT-on

2017. július 13.

Börtönlátogatás rabomobillal az EFOTT-on

Börtönt látogathatnak, de akár bilincselhetnek is azok az egyetemisták, főiskolások, fesztiválozók, akik részt vesznek az idei EFOTT-on, ugyanis első alkalommal a Büntetés-végrehajtási Szervezet is képviselteti magát a rendezvényen.

tovább 0

100 tonna szemetet gyűjtöttek, 35 ezer tő virágot ültettek...

2017. július 05.

100 tonna szemetet gyűjtöttek, 35 ezer tő virágot ültettek elítéltek Egerben

A Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet 10 évvel ezelőtt indította el a „Börtön a városért” fogvatartotti jóvátételi programsorozatát, amely során több mint 90 alkalommal, összesen 9000 munkaórában dolgoztak a börtön elítéltjei. Ennek eredményeképp 100 tonna szemét összegyűjtésével, 35 ezer tő virág elültetésével, valamint 5 játszótér felújításával...

tovább 0

Rabok takarítják a kecskeméti református temetőt

2017. május 20.

Rabok takarítják a kecskeméti református temetőt

A Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet jogerős büntetését töltő fogvatartottjai jóvátételi munkavégzés keretében a kecskeméti református temető rendezésében nyújtanak segítséget május 20-án.

tovább 0

Fogvatartottak szereztek vendéglátói szakvégzettséget

2017. február 10.

Fogvatartottak szereztek vendéglátói szakvégzettséget

Fogvatartottak vizsgáztak és szereztek szakvégzettséget tegnap a pálhalmai börtönben, mint vendéglátó eladó. A kétéves szakképzést a Pannon Oktatási Központ és a bv. intézet közösen indította el, amelynek célja az volt, hogy hiányszakmában adjon OKJ-s végzettséget az elítélteknek. A sikeresen vizsgázók akár kifőzdékben, gyorsétkezdékben, kávéházakban,...

tovább 0

A Nyíregyházi Egyetem ad helyet az új fegyőrök képzésének januártól

2016. december 02.

Együttműködési megállapodást kötött a Nyíregyházi Egyetem és a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központja (BVOTRK) 2016. december 2-án. Az új börtönök személyi állományának biztosít majd képzési helyszínt az egyetem, illetve a kollégiumában szállásolja el a büntetés-végrehajtási hallgatókat és az oktatókat.

tovább 0
1 | 2